Velký horoskop 2020: Raci se dostnou do slepé uličky, z Býků budou workoholici

3502
Sdílejte

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani mohou očekávat rok plný významných změn. Za svými cíli půjdete doslova přes mrtvoly a vždy jich dosáhnete. Ale pozor na klacky pod nohama, které se také občas vyskytnou. Letos budete mít temperamentu na rozdávání. To vám trochu způsobí problémy v lásce. Svobdní, vy přestaňte být náladoví. Jinak si toho pravého nikdy nenajdete.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Na Býky čeká hned od začátku roku napětí. Nebojte se, vše se časem uklidní. V soukromí očekávejte drobné neshody, které způsobí hlavně vaše samolibost. Měli byste být vstřícnější ke všem lidem. Čeká na vás hodně práce a hrozí dokonce přepracování nebo workoholismus. Nicméně dostanete zaslouženou odměnu. Svobodné čeká markantní úspěch v milostném životě.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům hrozí nervové napětí, stres a návaly vzteku. Tento stav vydrží asi půl roku, poté se situace zlepší. Dokonce přijde i štěstí a radost. Někteří Blíženci se mohou těšit na přírůstek do rodiny. V zaměstnání se zbytečně nepřetěžujte a nevyhledávejte složité úkoly. Věnujte se co nejvíce rodině. Svobodní, vy se připravte na možnost zajímavého zisku.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články