Velký horoskop 2020: Raci se dostnou do slepé uličky, z Býků budou workoholici

3502
Sdílejte

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Raci, vy budete letos zbrklí. Musíte se snažit, abyste díky ní neměli zbytečné konflikty. V milostném životě vás čeká spousta překážek. Většinu z nich překonáte hravě, jiné hůře, ale vše dobře dopadne. Nejlépe se budete cítit mezi svými nejbližšími. Svobodní lidé si na toho pravého ještě počkají a v lásce zabloudí do slepé uličky. Zato si ale najdou nového koníčka, který je zcela naplní.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se mohou těšit na úspěch vždy a všude. Zaslouženě na sebe budou pyšní. Daří se vám nejen v práci, ale i v lásce. V kruhu rodinném to sice občas zaskřípe, ale vždy najdete kompromis, který bude respektovat i váš protějšek. Pozor na zbytečné utrácení a marnotratnost. Vždy si nechte železnou rezervu na horší časy.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny, těšte se na štěstí a náhody, které budou ve váš prospěch. Nenechte se unést, protože závažná rozhodnutí musíte udělat správně a prakticky napoprvé. Pokud se spletete, jen těžko je budete napravovat. Dejte si pozor na peníze a raději je uložte na bezpečné místo. V lásce očekávejte na začátku roku mírnou krizi, ale zjara se to zlepší. Svobodní, dobře se dívejte okolo sebe. Nová láska je možná blíž, než si myslíte.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články