Vzala fazole, mouku a vodu. Za 10 minut podávala výtečnou polévku, kterou ocenila i tchýně!

2941
Sdílejte

Pracovní postup

Přebrané a namočené fazole (nejlépe přes noc) uvařte do poloměkka. Přidejte na kolečka nakrájené klobásy a česnek, na kostičky celer a brambory. Ochuťte solí a pepřem.

Ze sádla a hladké mouky udělejte zásmažku, přidejte mletou papriku a zalijte vodou. Nechejte přejít varem a přilijte k fazolím. Povařte aspoň 15 minut a podávejte. Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články