Vzala fazole, mouku a vodu. Za 10 minut podávala výtečnou polévku, kterou ocenila i tchýně!

Sdílejte

Pracovní postup

Přebrané a namočené fazole (nejlépe přes noc) uvařte do poloměkka. Přidejte na kolečka nakrájené klobásy a česnek, na kostičky celer a brambory. Ochuťte solí a pepřem.

Ze sádla a hladké mouky udělejte zásmažku, přidejte mletou papriku a zalijte vodou. Nechejte přejít varem a přilijte k fazolím. Povařte aspoň 15 minut a podávejte. Dobrou chuť.

Náš tip

Místo zásmažky můžete polévku zahustit drobnými těstovinami nebo krupkami a získáte tak samostatný pokrm.

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články