Mléko, tvaroh a máslo – 3 základní suroviny, ze kterých vyrobíte vynikající domácí sýr. Do obchodu pro něj už nikdy nepůjdete.

5156
Sdílejte

Scezenou tvarohovou hmotu smíchejte s máslem, sodou a solí. Dejte opět 10 minut zahřívat na mírnou teplotu. Pozor, musíte stále míchat! Až bude mít směs jednotnou konzistenci, vlijte ji do formy. Například do dortové nebo na srnčí hřbet. Nechejte vychladnout, zakryjte potravinářskou folií a vložte na 2 dny do chladničky. Dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články