Mléko, tvaroh a máslo – 3 základní suroviny, ze kterých vyrobíte vynikající domácí sýr. Do obchodu pro něj už nikdy nepůjdete.

5150
Sdílejte

Pracovní postup

Tvaroh důkladně rozetřete vidličkou na jemnou hmotu a vmíchejte mléko. Za stálého míchání zahřívejte na mírném plameni. Jakmile začne směs vařit, odstavte ji a přeceďte přes plátýnko nebo husté síto.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články