Brynzu smíchala s česnekem a tatarkou. Namazala to na chleba a naservírovala rodině. Ta ji nazvala královnou kuchařek!

1709
Sdílejte

 

Pracovní postup

Cibuli nasekejte nadrobno, česnek prolisujte a smíchejte se všemi ostatními surovinami. Směs řádně prošlehejte vidličkou nebo metličkou, odkud nezískáte jednotnou pomazánku. Nakonec dochuťte pepřem, popřípadě solí. Nejlépe chutná s čerstvým pečivem. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články