Brynzu smíchala s česnekem a tatarkou. Namazala to na chleba a naservírovala rodině. Ta ji nazvala královnou kuchařek!

Sdílejte

 

Ingredience

  • 250 g brynzy
  • 80 g taveného sýra
  • 1 stroužek česneku
  • ½ cibule
  • 1 polévková lžíce tatarské omáčky
  • 1 čajová lžička mletého kmínu
  • 1 polévková lžíce nasekané pažitky
  • sůl a mletý pepř dle chuti

Kam dál?

Nakrájet 3 banány na plech, zalít těstem a péct takto i 3x týdně. Nejchutnější RYCHLÝ koláč ke kávičce !

Bezkonkurenční recept na dort “ptačí mléko”: Je neskutečně lehký, jemný a nadýchaný!

Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !

Boží milosti : Tradiční sladké Velikonoční pečivo. Určitě vám zachutnají hned jak je ochutnáte !

Tohle je nejkrásnější pohoštění na VELIKONOCE: Když dám na stůl tyto misky, ostatních dobrot si nikdo ani nevšimne !

Další články