Brynzu smíchala s česnekem a tatarkou. Namazala to na chleba a naservírovala rodině. Ta ji nazvala královnou kuchařek!

1692
Sdílejte

 

Ingredience

  • 250 g brynzy
  • 80 g taveného sýra
  • 1 stroužek česneku
  • ½ cibule
  • 1 polévková lžíce tatarské omáčky
  • 1 čajová lžička mletého kmínu
  • 1 polévková lžíce nasekané pažitky
  • sůl a mletý pepř dle chuti

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články