Zapečené brambory, jak je určitě neznáte. Jednoduchý pokrm, po kterém se budete olizovat i ve snu.

6273
Sdílejte

Pracovní postup

Brambory oloupejte, nakrájejte na plátky a opečte na oleji. Zeleninu lehce osolte a opepřete. Maso nakrájejte na plátky, naklepejte. Osolte je a ochuťte podle chuti pepřem a grilovacím kořením. Okořeněné plátky osmahněte na oleji.

Plech vyložte pečícím papírem. Na něho těsně vedle sebe naskládejte polovinu množství brambor, posypte solí a kmínem. Navrstvěte plátky masa, které přikryjte slaninou. Posypejte zeleninou a na ni dejte zbylou část brambor.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články