Pečené batáty,které zvládne i úplný začátečník. Jsou velmi zdravé, sladké a snižují také cholesterol!

1455
Sdílejte
Batáty jsou sladké brambory.Poslední dobou velmi oblíbené v našich kuchyních.Dá se s nimi hodně experimentovat. Můžete je připravit jak na sladko,tak i na slano. Jejich příprava je velmi jednoduchá.Jedí se se slupkou a tím do těla dostanete spousty vitamínů (betakaroténu, vlákniny) a pokrmy z nich vypadají stylově.Sklidíte velký potlesk, když je naservírujete návštěvě jen tak nebo jako netradiční přílohu ke kuřeti.Hodně se používají v Africké, Asijské a Americké kuchyni.
Zde je jednoduchý recept na jejich přípravu.

Kam dál?

Fantastické čokoládové jednohubky plněné šlehačkovým krémem: Ideální dezert na každou příležitost !

Nejchutnější oběd z mletého masa ! Masové kuličky pečené v troubě. Jednoduchá a rychlá příprava

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Další články