Pečené batáty,které zvládne i úplný začátečník. Jsou velmi zdravé, sladké a snižují také cholesterol!

3283
Sdílejte
Batáty jsou sladké brambory.Poslední dobou velmi oblíbené v našich kuchyních.Dá se s nimi hodně experimentovat. Můžete je připravit jak na sladko,tak i na slano. Jejich příprava je velmi jednoduchá.Jedí se se slupkou a tím do těla dostanete spousty vitamínů (betakaroténu, vlákniny) a pokrmy z nich vypadají stylově.Sklidíte velký potlesk, když je naservírujete návštěvě jen tak nebo jako netradiční přílohu ke kuřeti.Hodně se používají v Africké, Asijské a Americké kuchyni.
Zde je jednoduchý recept na jejich přípravu.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články