Pečené batáty,které zvládne i úplný začátečník. Jsou velmi zdravé, sladké a snižují také cholesterol!

3281
Sdílejte
Postup:
Batáty lehce omyjte,ale neloupejte je. Poté je vložte celé na plech posypaný solí, lepší je hrubozrnná, a vložte do trouby. Pečte na 180 stupňů po dobu 40–50 minut.Až budou hotové bezpečně poznáte, protože jsou velmi měkké či slupka praskne a brambor se otevře. Můžete je jíst jen tak nebo použít jako přílohu.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články