Luxusní domácí krém do všech dortů a zákusků. Připravíte ho za 20 minut!

13960
Sdílejte

Ingredience

  • 4 – 5 bílků (dle velikosti vajec)
  • 1 hrnek mletého cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • ¼ čajové lžičky kyseliny citronové

Postup práce

Bílky ušlehejte za opatrného přisypávání obou cukrů a kyseliny citronové do hustého sněhu. Poté sníh přendejte do vodní lázně, a jakmile se začne vařit voda, šlehejte mixérem dalších 10 až 15 minut. Výsledkem je bohatá běloučká hmota.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články