5 nejčastějších důvodů, proč muži ve skutečnosti podvádějí

Co stojí za nevěrou mužů? A lze jí nějak předejít?

20009
Sdílejte
  1. Chce si dokázat, že na to ještě má

Jeden z nejčastějších důvodů, proč je muž nevěrný, je opravdu takto prostý a, jak se nám může jevit, hloupý.

Dávejte si proto pozor na muže s velkým egem, kteří se skrz ženy jen pokoušejí utvrdit ve vlastní mužnosti. Až vás bude mít jistou a váš zájem přestane jeho ego lechtat, možná se začne poohlížet po něčem novém. Někdo zůstane u nezávazného flirtu, jiný zajde ještě dál.

  1. Hledání ztracené romantiky

Po pár letech každý vztah zajede tak trochu do stereotypu. Partneři si už nemají zapotřebí denně vyznávat lásku, místo romantiky přijdou na řadu všední praktické záležitosti. Jenže romantika může jednomu z partnerů chybět. Možná až tak moc, že ji začne vyhledávat jinde.

Oproti prvnímu bodu lze nevěře z této příčiny poměrně snadno zabránit. Do určité míry to máte ve svých rukách. Stačí vztah stále opečovávat, nezačít brát druhého jako samozřejmost a myslet na to, že i když je tu sto důležitých věcí, o které je třeba se postarat, neměli bychom zapomínat ani na čas věnovaný partnerovi.

  1. Lidé se mění a s nimi i jejich city

Je to smutné, ale je to tak. Lidé se neustále mění, každým dnem, každou minutou. A to, že vás někdo miluje dnes, bohužel není záruka toho, že vás bude milovat i za deset let. Takovou záruku vám nikdo dát nemůže.

Jestliže se váš partner změnil natolik, že vzájemná láska už dál není možná, to nejlepší, co můžete udělat, je se s tím co nejrychleji vyrovnat a jít dál.

  1. Chtějí se uvolnit

Pamatujete si, jaké to bylo na začátku vztahu? Jaké to je na začátku každého vztahu? Nejvýstižnější slovo je bezstarostné.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články