5 nejčastějších důvodů, proč muži ve skutečnosti podvádějí

Co stojí za nevěrou mužů? A lze jí nějak předejít?

19963
Sdílejte

Čerstvě zamilovaní neřeší žádné problémy, s ničím si nelámou hlavu. Jsou šťastní a mají pocit, že už mají vše, po čem kdy toužili, a nic, co se může přihodit, je o jejich štěstí nepřipraví.

Jenže takhle to v životě dlouho vést nelze. Ať už chceme nebo ne, je třeba začít myslet prakticky, je třeba řešit nejrůznější záležitosti.

Muž doma musí myslet na spoustu věcí, starat se o děti, opravovat, nad něčím přemýšlet, něco kutit, s něčím pomáhat. U milenky nic takového neplatí.

Mimochodem, něco podobného platí často i pro nevěrné ženy.

Důležité je myslet na to, že partner, stejně jako my, také potřebuje svůj klid, čas na vydechnutí. Na druhou stranu, nějaké tu povinnosti k životu patří a je sobecké se jim chtít zcela vyhnout.

  1. Chtějí pozornost a péči

Pro muže je tohle jako důkaz lásky. Chtějí být obsakovaní a opečovávaní. A do jisté míry to určitě platí i pro ženy! Ačkoli tu potěší spíše květina než chutná večeře, princip je stejný. Všichni toužíme cítit zájem.

 

Není nic těžkého na tom ukázat čas od času partnerovi, že nám na něm stále záleží. Na druhou stranu, nikdo nemůže čekat, že se kolem něho bude skákat jako kolem malého dítěte.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články