Jedno jediné tlačítko může změnit váš život k lepšímu! To, které si vyberete, o vás prozradí opravdu mnoho!

3935
Sdílejte

Červené tlačítko – Pokud jste si vybrali toto tlačítko, znamená to, že jste osoba, která může dát tomuto světu opravdu hodně. Milujete pozornost, když vám lidé naslouchají a všímají si vás. Přesně těmto lidem chcete ze sebe dát to nejlepší.

Žluté tlačítko – Pokud jste si vybrali toto tlačítko, znamená to, že jste pozitivní, optimistická a asertivní osoba. Téměř ničeho se nebojíte a rádi riskujete. Moc dobře si uvědomujete své schopnosti a přednosti a víte, co si můžete dovolit.

Oranžové tlačítko – Pokud jste si vybrali toto tlačítko, znamená to, že jste člověk, který se dokáže radovat z každé maličkosti. Moc dobře si totiž uvědomujete, že i ten nejmenší krok k dosažení všech cílů je důležitý!

Zelené tlačítko – Pokud jste si vybrali toto tlačítko, znamená to, že v sobě svádíte boj mezi volností a pocitem komfortu. Často zapomínáte na to, na čem v životě opravdu záleží, což vám váš život pořádně komplikuje.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články