Mladá matka ukazuje, jak se její tělo změnilo po 3 dětech. Nebude vám mazat med kolem úst!

20932
Sdílejte

Na Instagramu je spousta matek, které ukazují výhody mateřství na dokonalých fotografiích s vždy s usmívajícími se dětmi. Existují také ženy, které se chlubí svými břichy jen pár dní po porodu. To však v žádném případě neodráží každodenní život většiny matek.

Mateřství jako obrázek

Sociální média mohou mít zničující dopad nejen na složité teenagery. Tento problém se často týká i mladých matek. Očekávání mateřství viděná růžovým objektivem Instagramu propukají tvrdou realitou.

Matka tří dětí ukazuje, jak vypadá mateřství

Jedna z matek se rozhodla postavit se trendu instamatek. Má tři syny a nazývá se velvyslankyní normality. Kylee Austin pokaždé dává upřímnosti přednost bez ohledu na to, jak brutální je pravda. Otevřeně ukazuje, co těhotenství udělalo jejímu tělu a že výchova dětí není cestou plnou růží.

Někteří lidé, kteří našli její profil, věří, že žena odrazuje od založení rodiny. Podle našeho názoru však dělá skvělou práci. Tímto způsobem může každý, kdo plánuje děti, přesně vidět, co zahrnuje rodičovství. 

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články