Pediatr úmyslně infikoval děti HIV. Dvě děti jsou již mrtvé

3254
Sdílejte

Lékaři odpradávna skládají hippokratickou přísahu, jejíž hlavní poselství je „především, neubližujte“. Taková slova také řekl doktor Muzaffar Ghanghro z pákistánského města Ratodero. Nic jim však neudělal. Lékař je pravděpodobně zodpovědný za infikování asi 900 dětí HIV. Všechno vyšlo najevo díky místním novinářům, jejichž 2letá dcera byla pacientkou tohoto pediatra. Dívka také onemocněla virem.

Nejlevnější lékař v této oblasti

Dr. Muzaffar Ghanghro byl jedním z nejlevnějších lékařů v pákistánském městě Ratodero. To je pravděpodobně důvod, proč mnoho rodičů nemocných dětí využilo jeho služeb. Podle The New York Times je za šíření HIV v této oblasti zodpovědný dřívější pediatr. Lékař měl na injekce použít špinavé stříkačky.

Pacienti s malými hrůzami

Jedním z malých dětských pacientů doktora z pekla byla dcera televizního reportéra Gulbahara Shaikhina. Byl to on, kdo celou záležitost zveřejnil. Udělal to poté, co zjistil, že jeho dcera má také HIV. Je známo, že se dítěti daří dobře, protože neustále bere léky. Zoufalý táta však odhalil, že se okamžitě stal vyvržencem společnosti. Reportér se slzami v očích říká, že v tuto chvíli je jejich nevzdělaní příbuzní nechtějí navštívit ze strachu z nakažení.

Kam dál?

Rodina a blízcí si připomněli 10 let od umrtí Paula Walkera (†40): Krásná slova od jeho dcery a Vina Diesela!

Rodiče zesnulého Romana sepsali petici za odvolání ředitele školy

Malé dítě krmilo toulavého psa. To pobouřilo kolemjdoucího. Přišel k němu a řekl mu TOTO

ZVÝŠENÍ koncesionářských poplatků: Zaplatí i majitelé MOBILNÍCH TELEFONŮ nebo PC!

Otec Vondráčkové je zapletený v nepříjemné kauze. Půjde sedět ? Lucie mlčí, aby ochránila otce!

Další články