Tip: Jemné a lahodné krémy nejen do dortů

4429
Sdílejte

Máslový krém

Ingredience

  • 250 g změklého másla
  • 120 g rozpuštěné čokolády
  • 150 g moučkového cukru
  • 1 žloutek

Postup práce

Máslo s cukrem a žloutkem vyšlehejte do pěny. Poté přidejte rozpuštěnou (ne horkou) čokoládu a opět šlehejte do jemného krému.

Kávový krém

Ingredience

  • 125 ml silné černé kávy
  • 200 g změklého másla
  • 6 žloutků
  • 150 g cukru
  • 10 g škrobu

Postup práce

Kávu nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte postupně cukr, škrob a žloutky. Směs zahřívejte za stálého míchání, dokud se cukr nerozpustí. Do horké směsi přidejte po částech změklé máslo a řádně rozmíchejte. Jakmile získáte jednotnou hmotu, vypněte plamen. Po úplném vychladnutí vyšlehejte do jemného krému.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články