Jaké jsou vaše největší slabiny podle znamení zvěrokruhu? A co se s nimi dá dělat?

4507
Sdílejte

Střelec

Lidé ve znamení Střelce jsou často dobrodruzi. Jenže v běžném životě, kdy je potřeba postarat se o děti a zaplatit hypotéku, to může být na škodu. To, co pro jiné může znamenat klid, harmonii a bezpečí, je pro Střelce pastí. Střelec je velmi akční, zvědavý a otevřený všemu novému. Ve snaze nenudit se a zkoušet stále něco nového, ukazuje záda i lidem, kteří na něj spoléhají.

Než se pustíte do nového dobrodružství, zkuste trošku poodstoupit a zvážit, zda vám skutečně přinese něco nového.

Kozoroh

Kozoroh přesně ví, co je pro něj důležité, aby stoupal vzhůru. S jakými lidmi se přátelit a jaká místa navštěvovat. Často je trápí, co si o nich myslí ostatní a mnohdy proto dělají to, co sami nechtějí, jen aby si získali oblibu. Pro touhu po úspěchu často popírají sami sebe, jen aby se stali dokonalými v očích druhých lidí.

Musíte si uvědomit, že je dobré mít své touhy i slabiny, o kterých ostatní vědí. Je dobré uvědomit si také vlastní silné stránky, poznat sám sebe a přestat se chtít zavděčit ostatním.

Vodnář

Rád vede vášnivé debaty a vzpírá se konvencím. Často ale může popírat sám sebe, být v rozporu se sebou samým, jen aby nepůsobil průměrně a všedně. To, co je pro něj plodná diskuse, mohou ostatní chápat jako hrubý útok.

Máte hodně energie, ale je dobré ji nasměrovat správným směrem. Neskákat na každou vějičku a neplýtvat silou zbytečně.

Ryby

Jsou citlivé, duchovně zaměřené. Často berou ohledy na druhé a nedovedou říci „ne“ a nechávají se bohužel lidmi někdy zneužívat. To je jejich největší slabinou. Přílišná péče o druhé vede k zanedbávání sebe sama.

Nikdo bohužel nemyslí na vaše pocity tak, jako vy myslíte na pocity ostatních. Nejste zodpovědní za pocity druhých, stejně jako ostatní nejsou zodpovědní za vaše.

Mrkněte také na to, v čem naopak vynikáte:

V čem vynikáte podle znamení zvěrokruhu? Vodnář umí skvěle naslouchat a Býk si poradí v každé situaci!

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články