Jaké jsou vaše největší slabiny podle znamení zvěrokruhu? A co se s nimi dá dělat?

4507
Sdílejte

Lev

Lvi jsou známí tím, že jsou rádi středem pozornosti a dokáží rozproudit každý večírek. Potíž je v tom, že často neví, kdy přestat. Na první pohled velmi sebevědomý a kurážný Lev má ale často velký strach pouštět se do nových výzev, protože případný neúspěch by ranil jeho ego, což může brát i jako ponížení. Dělá mu také problém omluvit se.

Také Slunce je pouhou hvězdou střední velikosti v celé rozlehlé galaxii. Nejste středem vesmíru, ale můžete zářit ve své vlastní sluneční soustavě.

Panna

Panna je mistr v předjímání katastrof. Bez kritiky a smyslu pro detail by nikdy nedosáhla dokonalosti, po které tak prahne. Puntičkářské Panny prostě příliš intenzivně hledají chyby druhých.

Zeptejte se sami sebe, zda je vaše kritika skutečně prospěšná druhým, či zda chcete prostě mít věci více pod kontrolou. Někdy je lepší ustoupit v detailu, i když máte pravdu, abyste neohrozili celek.

Váhy

Váhy mají velice rády, když někdo udělá práci za ně. Může to být třeba jen vyzvednutí kabátu z čistírny. Pokud se jim ale naskytne příležitost, mohou ostatní využívat třeba ke „špinavé“ práci.

Nežádejte o pomoc, pokud můžete problém vyřešit sami. Pokud už potřebuješ pomoc, popros opravdu jen o pomoc či radu, nenechávejte ostatní dělat práci za vás.

Štír

Štír vypadá jako ztělesnění síly, nicméně pod touto slupkou se skrývá velmi zranitelná duše, která sní o lásce. To je také jejich slabina. Štír je podle astrologů největším otrokem lásky (a sexu). Dost často mají mnoho milostných avantýr. Ale pokud je chce opustit milovaná osoba, snaží se jí ukovat pouta, aby zůstala.

Jako ve všem, co dělají, měli by znát Štíři určitou míru i v lásce. Láska nemusí nutně bolet, nemusíte jít vždy do extrémů.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články