POUZE 2 ingredience na čokoládovou pěnu za 15 minut: Lepší jste ještě neměli!

12643
Sdílejte
  • Čokoládová pěna je jemně připraveno sladké jídlo. Normálně má hladkou, lehkou a vzdušnou texturu, která se vytváří vyšleháním smetany nebo vaječných bílků, které obsahuje spoustu vzduchových bublin a pěna je lehká.
  • Ale v závislosti na způsobu výroby se textura pěny může lišit od světlé a vzdušné po hustou a krémovou. V tomto videu jsem se podělil o recept na mírně hustou a krémovou čokoládovou pěnu.
Ingredience:
  • 200 g tmavé čokolády
  • 400 ml smetany ke šlehání

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články