POUZE 2 ingredience na čokoládovou pěnu za 15 minut: Lepší jste ještě neměli!

10942
Sdílejte
  • Čokoládová pěna je jemně připraveno sladké jídlo. Normálně má hladkou, lehkou a vzdušnou texturu, která se vytváří vyšleháním smetany nebo vaječných bílků, které obsahuje spoustu vzduchových bublin a pěna je lehká.
  • Ale v závislosti na způsobu výroby se textura pěny může lišit od světlé a vzdušné po hustou a krémovou. V tomto videu jsem se podělil o recept na mírně hustou a krémovou čokoládovou pěnu.
Ingredience:
  • 200 g tmavé čokolády
  • 400 ml smetany ke šlehání

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články