Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

2124
Sdílejte

Příprava trvá jen 20 minut a vznikne fantastická pochoutka

INGREDIENCE
KAKAOVÝ KORPUS:
4 ks vejce
4 PL cukr krystal
2 PL olej
2 PL vlažná voda
5 PL hladká mouka
1 PL kakao
1 KL kypřicí prášek
1 špetka soli

VIŠŇOVÁ OMÁČKA:
300 g vypeckované višně al. višňový kompot
100 g cukr krystal

1 PL citrónová šťáva

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články