Tento recept na nakládané zelí bez zavařování vydrží i několik měsíců

5851
Sdílejte

Nakládaná zelenina je velmi oblíbená v českých domácnostech Složité zavařování, kontrola teploty a otáčení sklenic však některé hospodyňky trochu děsí, i když se o nic složitého nejedná, přeci jen je sterilizace zavařených sklenic o něco pracnější.

Proto vám přinášíme super tip na nakládané zelí, které uchováte i bez sterilizace velmi dlouhou dobu.

Na nakládané zelí bez sterilizace budete potřebovat:
Bílé zelí – 2 kg
mrkev – 2 ks
česnek – 5 stroužků
cukr – 100 g
sůl – 2 polévkové lžíce
bobkový list – 5 ks
černý pepř celý – 5 kuliček
slunečnicový olej – 100 ml
voda – 1 litr

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články