Nejchutnější pečeně podle dědy šéfkuchaře: Velmi jemná a chutná, zaručeně neztvrdne!

4905
Sdílejte

Vynikající recept na přípravu pečeně, kterou mě naučil ještě můj děda šéfkuchař. Pečeně podle tohoto receptu je velmi jemná a lahodná. Zaručeně neztvrdne a bude chutnat i tomu, kdo pečeni jinak nemusí. Já ji takto Jím i bez přílohy, ale výborná je s pečivem nebo zeleninou .

Toto těsto dodá játrech jemnost a originalitu. Určitě vyzkoušejte játra uvařit podle tohoto receptu !

Na těsto rozbijte dvě vejce v hluboké misce, přidejte dvě polévkové lžíce majonézy a stejné množství mouky. zamíchejte. Vznikne vám tekutější těsto .

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články