Nejchutnější pečeně podle dědy šéfkuchaře: Velmi jemná a chutná, zaručeně neztvrdne!

4131
Sdílejte

Nyní do těsta protlačte jeden stroužek česneku a přidejte i malé množství najemno nasekaných bylinek. Přidejte sladkou papriku, podle chuti sůl a zamíchejte.

Krůtí nebo kuřecí játra nakrájejte na kousky o velikosti 3 x 3 centimetry a vložte je do těsta.

Játra nechte 15 minut v těstíčku , pak ji na předehřáté pánvi se slunečnicovým olejem opražte do krásné zlatavé kůrky. Oheň musí být mírný.

Dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články