Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !

27820
Sdílejte

Tyto žebírka jsou velmi chutné, jemné a šťavnaté. Skvěle se hodí na běžný den, ale i na posezení s rodinou či přáteli. Tento recept si určitě uložte, bude se vám hodit.

Potřebujeme:

1 kg vepřových žeber

1 sklenice piva

1 PL rostlinného oleje

sůl, pepř podle chuti

1 PL hořčice

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články