Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

1834
Sdílejte

Polévka je grunt a v sychravém počasí je báječným prostředkem pro zahřátí celého vašeho těla. Pokud máte rádi italská jídla, vyzkoušejte báječnou „zupu,“ na kterou vám dnes přinášíme recept. Příprava je víc než snadná a dá se říct, že tato polévka je přímo vitamínová bomba. Posílí vaši imunitu a díky své chuti vás nabije pozitivní energií. A když ji naservírujte s čerstvým pečivem, získáte vydatné hlavní jídlo i skvělou večeři.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články