Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

1949
Sdílejte

Polévka je grunt a v sychravém počasí je báječným prostředkem pro zahřátí celého vašeho těla. Pokud máte rádi italská jídla, vyzkoušejte báječnou „zupu,“ na kterou vám dnes přinášíme recept. Příprava je víc než snadná a dá se říct, že tato polévka je přímo vitamínová bomba. Posílí vaši imunitu a díky své chuti vás nabije pozitivní energií. A když ji naservírujte s čerstvým pečivem, získáte vydatné hlavní jídlo i skvělou večeři.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články