Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Veřejné rozhořčení vyvolaly nedávné zprávy o výši honorářů, které jsou vypláceny z veřejných prostředků za umělecká vystoupení. Zvláště pozornost přitahují podmínky kontraktu zpěvačky Ewy Farné s městem Kolín, kde za jednohodinové vystoupení na Kmochově Kolíně si účtuje více než 600 tisíc korun.V bohatých devadesátkách za vystoupení nebral dokonce ani Karel Gott. Jenže to zdaleka není všechno. Redakce eXtra.cz smlouvu v kolínském registru řádně prostudovala a nestačila se divit, co vše muselo město umělkyni odsouhlasit. Ta aspoň slíbila, že nestopí zapůjčené ručníky.Ewa Farna

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Prezident Petr Pavel zdůraznil potřebu přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě během konference k 20. výročí vstupu Česka do Evropské unie, která se konala na Pražském hradě v úterý. Pavel poukázal na to, že nespokojenost s eurem panuje především mezi zeměmi, které tuto měnu zatím nepřijaly. Prezident již dříve vyzval k široké diskusi na téma eurozóny, což vyvolalo celonárodní debatu.Na konferenci prezident zdůraznil, že euro by mělo být přijato jako logický krok pro Českou republiku.

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma je dcerou známého zesnulého zpěváka Karla Gotta a Ivany Gottové. Charlotte se vyvíjí nejen v obdivuhodnou krásku, ale také ukazuje svůj hudební a herecký talent.V minulosti upoutala pozornost veřejnosti, když zpívala duet „Srdce nehasnou“ se svým otcem. Tento moment se stal ještě emotivnějším, když později zpívala stejnou píseň s Darou Rolins na vzpomínkovém koncertu v O2 areně v Praze, který byl pořádán na počest Karla Gotta. Přestože od vzniku této písně uplynulo mnoho let, fanoušci na Charlottu nezapomínají.

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Česká vláda schválila novou reformu penzijního systému, která přináší několik klíčových změn v důchodovém věku a přizpůsobení penzí. Premiér Petr Fiala a ministr práce Marian Jurečka oznámili, že reforma by měla začít platit postupně od příštího roku a je navržena tak, aby reagovala na stárnoucí populaci a prodlužující se průměrnou délku života.Změny zahrnují postupné zvyšování důchodového věku nad současných 65 let, což by mělo pomoci udržet státní rozpočet na udržitelné úrovni s deficitním cílem kolem jednoho procenta HDP.

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Před deseti lety Česko zasáhla smutná zpráva o tragickém úmrtí Ivety Bartošové, která ve věku 48 let skočila pod vlak ve svém domově v Uhříněvsi. K výročí tohoto nešťastného dne si její manžel Josef Rychtář připomněl toto neštěstí u místních kolejí, kde byly postaveny dva pomníky – jeden s dřevěným křížem a srdcem, a druhý, kovový s pozlaceným Kristem, který se objevil během let.Josef Rychtář přinesl k pomníkům kytici bílých růží a strávil zde nějaký čas.

Klíčové aspekty, které byste kvůli lásce nikdy neměli obětovat

Láska by měla být zdrojem radosti a podpory, nikoli důvodem k obětem, které narušují vaši osobnost nebo životní principy. Důležité je rozpoznat a chránit elementy, které jsou pro vaši individualitu a pohodu klíčové. Následující rozepsané klíčové aspekty by měly zůstat nedotčené i v partnerském vztahu.

Sebeúcta: Základ Osobní Integrity

Sebeúcta je základem, na kterém stojí vaše osobní a sociální chování. Přijímání pokynů, které vedou k degradaci vaší vlastní hodnoty, nebo snahy změnit vaše základní charakteristiky na přání druhého, jsou alarmující znaky toxického vztahu. Pravá láska by měla podporovat vaši hrdost a sebevědomí, nikoli vás nutit k sebeponižování.

Také pracujete zadarmo? Studie ukazují, že na ženách zůstává až 75 % veškeré neplacené práce, které zahrnují péči o domácnost, děti a starší členy rodiny

V dnešní společnosti, kde se klade důraz na rovnost a spravedlnost, stále přetrvává jedna zásadní nerovnost, která se týká rozdělení neplacené práce v domácnostech. Studie ukazují, že až 75 % veškeré neplacené práce, která zahrnuje péči o domácnost, děti a starší členy rodiny, připadá na ženy. Tato nerovnost má hluboké kořeny v tradičních genderových rolích, které určují, že ženy jsou primárně zodpovědné za domácí práce a péči o rodinu.Příčiny nerovnosti v neplacené práci.Genderové stereotypy a kulturní očekávání hrají klíčovou roli v tom, proč ženy vykonávají většinu neplacené práce.

Agáta Hanychová si vzala Mirka Dopitu zřejmě z lásky. Dopita má finanční potíže včetně dluhů a exekucí. Navíc nemá trvalé bydliště a je registrován na úřadě Prahy 6

Na sklonku roku 2023 se influencerka Agáta Hanychová provdala za Mirka Dopitu. Tento svazek pravděpodobně nebyl uzavřen z finančních důvodů, jelikož Dopita má za sebou finanční potíže včetně dluhů a exekucí. Jeho finanční situace je daleko od ideální, neboť podle informací , na Dopitu byly v minulosti vedeny exekuce s celkovým dluhem přesahujícím 400 tisíc korun, kde velkou část tvoří úroky z prodlení. Dopita navíc nemá trvalé bydliště a je registrován na úřadě Prahy 6.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.