Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

17
Sdílejte

Hledáte lehký a přitom sytý recept, který nahradí klasické masové karbanátky? Tyto cukety plněné parmazánem jsou vláčné, plné chuti a připravíte je bez složitého obalování. Skvěle se hodí k vařeným bramborám, zelenině nebo jen tak se salátem.

Ingredience:

  • 2 středně velké cukety (cca 400 g)
  • 150 g strouhanky
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 100 g strouhaného parmazánu
  • 1 vejce
  • 4 stroužky česneku (protištěné)
  • sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti
  • (volitelně) 1 lžíce nasekaného čerstvého kopru nebo bazalky
  • olivový olej na pokapání

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články