Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

333
Sdílejte

Bramborové placky jsou klasika, ale zkoušeli jste už dýňovo-cuketové placky? Tato podzimní kombinace překvapí svojí chutí a nutričními hodnotami.Dýňovo-cuketové placky jsou jídlo plné vitamínů a minerálů, jako stvořené pro chladné podzimní dny. Navíc se snadno a rychle připravují a ingredience potřebné k jejich přípravě jsou levné a snadno dostupné.Příprava těchto placek je skvělý nápad, jak naplno využít dýňovou sezónu a přidat k ní cuketu, čímž vytvoříte na talíři něco jedinečného.Příprava dýňově-cuketových placek je mimořádně jednoduchá a jsou zapotřebí pouze základní suroviny. Zde je krok za krokem recept, který vám umožní vytvořit chutné, křupavé placky.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články