ONKOLOGOVÉ radí, abychom ihned omezili spotřebu těchto 8 potravin – protože nejvíce způsobují rakovinu!

13203
Sdílejte

Rakovina může postihnout kteroukoli část těla a má mnohé příčiny vzniku. Mezi známé faktory, které způsobují rakovinu, patří genetika, kouření, nezdravá strava, některé infekce, kontakt s chemikáliemi, radiační zátěž atp.Jakou roli hraje výživa v prevenci rakoviny? Mnohem víc, než si myslíte.Studie ukazují, že 2 hlavní faktory, které zvyšují riziko rakoviny, jsou neaktivní životní styl a špatná výživa. Naštěstí je ve vaší moci to změnit.Kromě toho, že přestanete kouřit, ke snížení rizika byste si měli hlídat váhu, pravidelně cvičit a jíst zdravou, rostlinnou stravu. Odborníci vytvořili seznam potravin, kterým byste se měli nejvíc vyhýbat, protože jejich přehnaná konzumace může způsobit rakovinu.

Kam dál?

Zdravý krevní oběh a více energie díky tomuto přírodnímu lektvaru: Domácí recept, který posílí vaše tělo

Většina Čechů nerozpozná příznaky mozkové mrtvice: Každá minuta rozhoduje o životě! Jak (si) zachránit život?

Podle nejcitovanější české vědkyně v oboru gerontologie a geriatrie profesorky Topinkové Češi přestávají být zdraví přibližně ve věku 62 let

Pokud se u vás objeví tyto příznaky na rukou nebo břiše, můžete mít cukrovku, aniž byste o tom věděli

Močení ve sprše může vést k infekcím i problémům s ledvinami : Zdánlivě nevinný zvyk může mít nepříjemné dopady na zdraví, varuje lékařka

Další články