ONKOLOGOVÉ radí, abychom ihned omezili spotřebu těchto 8 potravin – protože nejvíce způsobují rakovinu!

19684
Sdílejte

Rakovina může postihnout kteroukoli část těla a má mnohé příčiny vzniku. Mezi známé faktory, které způsobují rakovinu, patří genetika, kouření, nezdravá strava, některé infekce, kontakt s chemikáliemi, radiační zátěž atp.Jakou roli hraje výživa v prevenci rakoviny? Mnohem víc, než si myslíte.Studie ukazují, že 2 hlavní faktory, které zvyšují riziko rakoviny, jsou neaktivní životní styl a špatná výživa. Naštěstí je ve vaší moci to změnit.Kromě toho, že přestanete kouřit, ke snížení rizika byste si měli hlídat váhu, pravidelně cvičit a jíst zdravou, rostlinnou stravu. Odborníci vytvořili seznam potravin, kterým byste se měli nejvíc vyhýbat, protože jejich přehnaná konzumace může způsobit rakovinu.

Kam dál?

6 letních nepříjemností, které vám můžou znepříjemnit dovolenou. Jak se jim vyvarovat?

Tyto 2 věci ničí játra a zvyšují riziko rakoviny: Nejsou ohroženi jen starší, trpí už i mladí!

Toto je hlavní důvod, proč jsou lidé po 50-tce častěji onemocní: Držte se těchto 3 klíčových kroků, radí známý lékař!

Ranní dilema vyřešeno. Stomatolog radí, kdy je čištění zubů nejzdravější

Lékaři bijí na poplach. Těchto třináct různých typů rakoviny spojuje jedna příčina

Další články