Každý rok na Vánoce dělám 3 kg paštiky. Je tak dobrá, že každý po ní sáhne

1055
Sdílejte

Nic nevyvolává vzpomínky z dětství a nevytváří sváteční atmosféru jako aromatická domácí paštika. Její příprava vyžaduje zručnost a trochu času, ale konečný výsledek určitě vynahradí všechny útrapy.Domácí paštika je klasikou vánočního stolu. Je to jídlo, které si získává srdce milovníků tradičních chutí i lidí, kteří si cení zdravá domácí jídla.Tato paštika, vyrobená z pečlivě vybraných ingrediencí, je jistě kvalitnější než protějšky z obchodu. Je nejen aromatičtější, ale také zdravější, protože přesně víme, co je součástí jejího složení.A co víc, domácí paštika se dá skladovat i týden v chladničce a její chuť a vůně zůstanou nezměněny.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články