Nic nevyvolává vzpomínky z dětství a nevytváří sváteční atmosféru jako aromatická domácí paštika. Její příprava vyžaduje zručnost a trochu času, ale konečný výsledek určitě vynahradí všechny útrapy.Domácí paštika je klasikou vánočního stolu. Je to jídlo, které si získává srdce milovníků tradičních chutí i lidí, kteří si cení zdravá domácí jídla.Tato paštika, vyrobená z pečlivě vybraných ingrediencí, je jistě kvalitnější než protějšky z obchodu. Je nejen aromatičtější, ale také zdravější, protože přesně víme, co je součástí jejího složení.A co víc, domácí paštika se dá skladovat i týden v chladničce a její chuť a vůně zůstanou nezměněny.
Kam dál?
- Tento recept zná málokdo: VĚTRNÍK z dortové formy, je to nejlepší dezert pod sluncem !
- Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly
- Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut
- Lehký a osvěžující koláč s ovocem a tvarohem. Bez pečení!