Bohumil Klepl známý herec se svěřil o svém léčení z alkoholismu : Byl jsem v soukromém sanatoriu, stálo to jak Maledivy

195
Sdílejte

Bohumil Klepl, známý český herec, se nedávno podělil o své zkušenosti s léčbou závislosti na alkoholu a o své neobvyklé zálibě ve vysávání. V rozhovoru s Honzou Dědkem otevřeně hovořil o těchto osobních tématech, která často zůstávají skryta za jeho obvyklým smyslem pro humor.Klepl je známý svou láskou k vysávání, což je záliba, která se stala součástí jeho veřejného obrazu. V rozhovoru vysvětlil, že má u postele malý ruční vysavač, který používá každé ráno. „Vstanu v pět, zapnu vysavač, jdu na záchod a pak se vrátím do postele s pocitem, že mám uklizeno,“ popsal svou ranní rutinu. Přiznal, že se stal inspirací pro mnoho lidí, kteří se mu svěřují, že sdílejí stejnou zálibu. Jediným problémem je, když začne vysávat na zahradě, což jeho děti nemají rády.

Kam dál?

Přísně utajená svatba Miroslava Šimůnka s Alicí proběhla v zahraničí : Nechceme, aby se o nás psalo…

Velký hlas utichl! Slovenský sportovní svět smutní: Zemřel legendární komentátor Ján Lacko (†82)

Zemřela hvězda Pobřežní hlídky: Michael Newman dlouhých 18 let bojoval s Parkinsonovou chorobou

Markéta Pekarová Adamová si ze Sněmovny udělala cestovku? Byla ve jihovýchodní Asii, kde navštívila mimo jiné Singapur a Filipíny. Šlo jen o další povedený výlet s CK Sněmovna ?

Dědictví Karla Gotta: Dominice Gottové 6 milionů nestačilo. Lucie jeho druhá dcera, ale zkrátka rozhodně nepřišla. Ivana je k ní štědrá

Další články