Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Paní Aneta, která se stará o devítiměsíční dcerku, hledá flexibilní práci, kterou by mohla vykonávat vedle mateřských povinností, ale na trhu je takových pozic málo. Tento problém trápí mnoho žen s malými dětmi, které touží po flexibilních pracovních podmínkách. Podle jednoho průzkumu by si 80 % matek přálo flexibilní úvazek, ale naráží na nedostatek těchto nabídek. Zaměstnavatelé často váhají nabídnout částečné úvazky kvůli zvýšené byrokracii, kterou to pro ně znamená.

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Už sedm let zpěvačka Lucie Bílá (58) září vedle svého partnera Radka Filipiho, který ji doprovází na každém kroku. Nyní tento svalnatý gentleman slaví své 41. narozeniny a známá zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku.„Lásko moje, všechno nejlepší k narozeninám. Miluji tě,“ napsala zpěvačka na své sociální síti. Na to jí Radek odpověděl rovněž veřejně: „To já miluji tebe, děkuji ti.“

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Projekt nákupu dronů pro českou armádu za sumu 42 milionů korun se stal synonymem pro mrhání veřejnými prostředky. Vojenský technický ústav (VTÚ) vyvinul dva prototypy dronů, Vážku A a Vážku B, původem z komerčních dronů čínské firmy DJI, které však stály jen několik set tisíc.Zakázka byla realizována mezi lety 2018 a 2021 bez větší pozornosti. Až nedávno vyšlo najevo, že VTÚ zakoupil dva čínské drony za několik set tisíc korun a následně je prodal armádě výrazně předražené.

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

Smutný konec dovolené v Alpách pro rodinu z italské provincie Trento. Jednačtyřicetiletá učitelka Margherita tragicky zemřela poté, co se zamotala do lanovky, která se rozjela dříve, než se stihla osvobodit. Její oděv ji neudržel a ona se následně z výšky 150 metrů zřítila do údolí. Tra**die se odehrála před zraky jejího manžela a dvou malých dětí, uvádějí italská média.K incidentu došlo ve čtvrtek v jedenáct hodin dopoledne v údolí Anzasca v obci Calasca Castiglione. Lanovka, nacházející se v provincii Verbano-Cusio-Ossola v regionu Piemont, nebyla určena pro přepravu osob.

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Moderátorka televize Nova, Lucie Borhyová (46), se s začátkem letních prázdnin rozhodla odpočinout si od pracovního shonu a vyrazit na zaslouženou dovolenou. Hned první dny prázdnin sbalila kufry a odletěla do slunečného letoviska, kde si užívá každodenní relaxaci na pláži. Tato radostná událost nezůstala bez odezvy, zejména mezi jejími fanoušky, kteří byli u vytržení z její nejnovější fotky a videa v plavkách.

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Karlovarská kolonáda zažila nevídanou podívanou. Zpěvačka Emma Smetana (36) se po ní procházela ve výrazném růžovém korzetovém body a chlupatých botách. Tento outfit byl určený na focení a rozhodně ne na oficiální událost. Emma tím nechtěla zastínit svou přítelkyni Radku Třeštíkovou (43).Inicialně Emma vyšla z hotelu Pupp zamotaná v bílém prostěradle. To jí však, kvůli nadměrně chlupatým kozačkám na podpatku, neustále překáželo při chůzi, takže se rozhodla ho odložit.

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Anička Slováčková (28) se již několikrát stala symbolem odolnosti a odvahy ve svém boji proti rakovině. Mladičká herečka a zpěvačka se rozhodla svůj těžký osud nezatajit a svým otevřeným přístupem nabídnout inspiraci a podporu mnoha lidem, kteří bojují s podobnými problémy. Od té doby, co se jí nemoc vrátila, Anička nic nezatajuje a se svými fanoušky sdílí prakticky každý aspekt svého každodenního života v boji s touto zákeřnou nemocí. Od chvíle, kdy si poprvé oholila hlavu, až po podrobný popis svých aktuálních pocitů.

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Business handshake on the background of two flags. Men handshake on the background of the Czech Republic and Ukraine flag. Support concept

Česká vláda se rozhodla navýšit rozpočet na humanitární dávku pro uprchlíky z válečné zóny Ukrajiny o 3,5 miliardy korun. Tento dodatek znamená, že celkový rozpočet na tyto dávky by letos mohl dosáhnout až 7,8 miliardy korun. Podle vyjádření ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky (KDU-ČSL) nebylo zpočátku jisté, zda dočasná ochrana bude prodloužena, a proto byla v loňském roce připravována finanční opatření jen na první čtvrtletí roku. Už tehdy se předpokládalo, že bude nutné navyšovat finanční prostředky na humanitární dávku.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.