NEŠTĚSTÍ v Praze : Za jízdy ze sanitky vyskočila pacientka a na místě zemřela

V neděli dopoledne došlo v Praze k tra*édii, která zanechala otřesené mnoho lidí. Na rušné Karlovarské ulici vyskočila během jízdy ze sanitky pacientka a na místě následně zemřela. Tuto smutnou událost potvrdil pro TN.cz policejní mluvčí Jan Daněk.Detaily o tom, jak přesně k nehodě došlo, zůstávají zatím skryté. Policie i záchranná služba odmítly poskytovat bližší informace s odvoláním na probíhající vyšetřování a citlivou povahu celé záležitosti. „Je to v šetření policie a my se k tomu v tuto chvíli nebudeme vyjadřovat. Je to choulostivá záležitost,“ uvedl Marek Hylebrant, mluvčí středočeské záchranné služby.

Toto ovoce je považování za nejzdravější na světě a přesto se na něj stále ještě zapomíná. Obsahuje až 20krát více vitamínu C než pomeranče

Indický angrešt, známý také jako amla, je jeden z nejzdravějších druhů ovoce na světě, ale často se na něj zapomíná. Tento výjimečný plod obsahuje až dvacetkrát více vitamínu C než běžné pomeranče, což zdůrazňuje jeho výživové bohatství. Amla je již od starověku považována za mimořádně cennou, jak dokládají staré ájurvédské texty, které popisují její široké využití.

Léčivé Vlastnosti Amlů

Jedním ze zázraků indického angreštu je jeho komplexní použití. Využití najdou všechny části rostliny – od kořenů přes listy až po květy a semena. Na rozdíl od tradičních angreštů neroste amla na keřích, ale na stromech. Začlenit tento plod do naší stravy je tedy více než doporučené díky jeho nesčetně zdravotních přínosů.

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Tato znamení budou muset čelit různým obtížím, od emocionálních bouří po finanční problémy. Přesto může toto těžké období nabídnout i možnost osobního růstu a poučení se z chyb. S příchodem podzimu se situace začne zlepšovat a období těžkostí pomine.

Beran

Berani budou letos čelit jednomu z nejnáročnějších období svého života. V osobních vztazích i v práci se budou potýkat s konflikty a napětím, které souvisí s nepříznivým postavením jejich vládnoucí planety Marsu. Tento stresující čas bude vyžadovat hodně trpělivosti a sebekontroly. Aby se Berani vyhnuli dalším komplikacím, měli by se soustředit na své vlastní potřeby a nalézt vnitřní klid. Vyvarovat by se měli unáhleným rozhodnutím a impulzivnímu chování, které by mohlo situaci zhoršit. Ke zlepšení situace dojde až v září, kdy Mars změní své postavení.

Lidé se strachují o zdraví Václava Neckáře. Zapomněl texty písní a musel se znovu učit mluvit: Prožil pekloo

Václav Neckář, oblíbený zpěvák, prochází za poslední roky velmií zdravotními potízemi. Naposledy se ukázal na veřejnosti v listopadu předchozího roku, ale jeho cesta nebyla snadná. Není to dávno, co upadl a zlomil si ruku. Přesto však neváhá a na společenské akce stále rád vyrazí, snažíc se udržet kondici za každou cenu.Začalo to už v roce 2002, kdy za volantem auta postihla Václava mozková mrtvice. Následkem toho zapomněl texty svých písní a musel se učit znovu mluvit. Přes všechny překážky se nevzdal a postupně se vrátil na koncertní pódium.

Češi o neoddělitelných víčkách : S kritikou nešetří. Nedá se s tím pít. Demonstrativně je trháme, ekologické to není

Blíží se doba, kdy se na trhu nebude moci prodávat žádná láhev s oddělitelným víčkem, konkrétně od 1. července 2024. Tento ekologický krok, který má za cíl usnadnit recyklaci a zvýšit udržitelnost, vzbudil mezi lidmi smíšené reakce. Zajímalo nás, jaký názor na neoddělitelná víčka máte vy, a tak jsme se na to zeptali našich čtenářů. Kritika byla mnohdy značná.Hlavním důvodem zavedení neoddělitelných víček je snížení pravděpodobnosti, že se víčka budou povalovat a znečišťovat prostředí, protože zůstanou fixována na lahvi. Praktické zkušenosti uživatelů ale nejsou vždy pozitivní.

Svatba v Ulici: Snědlo se 10 kilo koláčků, vypilo 110 litrů piva. Někteří diváci vyjádřili svou závist a kritiku

Poslední díl nekonečného seriálu Ulice před letní prázdninovou přestávkou přinesl velkou událost – svatbu Gábiny Pumrové a Jirky Hermana. Tento díl, který byl plný emocí a překvapení, rozděli diváky na dva tábory. Někteří byli nadšeni, zatímco jiní nešetřili kritikou. Jaké důvody vedly k tak rozdílným reakcím?Televize Nova se rozhodla divákům přiblížit, co všechno natáčení tohoto významného dílu obnášelo. Speciální díl se natáčel po dobu tří dnů, ale tomu předcházely týdny pečlivého plánování a příprav. Bylo nutné vybrat ideální místo pro obřad, sestavit seznam hostů a zajistit hladký průběh natáčení, kterého se zúčastnilo až 33 herců najednou.

VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Na německé dálnici poblíž Berlína došlo k smrtelné nehodě, při které zahynuli všichni tři členové rodiny vracející se domů po oslavě otcových narozenin

Na německé dálnici A24 poblíž Berlína došlo k tra*ické nehodě, při které zahynuli všichni tři členové rodiny vracející se domů po oslavě otcových narozenin. Jedenašedesátiletý Michael, který řídil BMW, se vracel se svou sedmačtyřicetiletou manželkou Lianou a devatenáctiletou dcerou Emily. Celá rodina žila klidným životem na berlínském předměstí Špandava, kde byla dobře známá svým přátelským chováním a harmonickými rodinnými vztahy.Michael, který měl za sebou bohaté zkušenosti jako řidič autobusu, nabral osudný směr na dálnici A24 po radostné oslavě svých 59.

Tchýně Leoše Mareše (48) přiznala, že těžce bojovala s démonem alkoholu! Do práce si nosila placatky

Helena Harabinová (63), matka Moniky Marešové (43) a tchyně populárního moderátora Leoše Mareše (48), bojovala dlouhé roky se závislostí na alkoholu. Ve svém upřímném rozhovoru pro Hospodářské noviny odhalila, že problém s pitím začal již během jejích studií na vysoké škole, kdy se vdala a porodila dceru Moniku. „Tehdy jsem se považovala za kvartální alkoholičku, napila jsem se pořádně jednou za týden nebo měsíc a problém jsem si nepřipouštěla,“ vzpomíná Helena.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.