O dávání spropitného v restauracích a snaží se vysvětlit, proč je to důležité a proč by se to mělo dělat. Dát spropitné není povinnost, ale je to projev slušnosti a vděčnosti za dobrou obsluhu.Pokud je host s obsluhou spokojený, měl by jí dát najevo své uznání nejen slovně, ale i finančně v podobě spropitného. Nepsané pravidlo říká, že by se mělo dávat kolem 10 % z celkové útraty, ale záleží na každém, kolik chce dát. Někteří lidé dávají více, jiní méně a někteří nedávají nic.
Kam dál?
- Pět kazů na dětských zubech? 32.000 korun na dřevo
- Děsivý důsledek častého používání mobilu: Podívejte se, jak budou vypadat lidé v blízké budoucnosti !
- VAROVÁNÍ ! Po očkování proti koronaviru v žádném případě nedělejte tyto věci !
- Žena porodila tři děti během pouhých 10 měsíců, aniž by se jednalo o trojčata