O dávání spropitného v restauracích a snaží se vysvětlit, proč je to důležité a proč by se to mělo dělat. Dát spropitné není povinnost, ale je to projev slušnosti a vděčnosti za dobrou obsluhu.Pokud je host s obsluhou spokojený, měl by jí dát najevo své uznání nejen slovně, ale i finančně v podobě spropitného. Nepsané pravidlo říká, že by se mělo dávat kolem 10 % z celkové útraty, ale záleží na každém, kolik chce dát. Někteří lidé dávají více, jiní méně a někteří nedávají nic.
Kam dál?
- Policista se u vážné nehody vykašlal na to, co má v popisu práce. Středem jeho zájmu byla holčička, která právě přišla o rodiče
- Babička svá vnoučata velmi hýčkala a maminka se kvůli tomu s ní hádala. Až po její smrti vyšla najevo TATO PRAVDA…
- Odborníci zjistili, že za drahé máslo mohou krávy
- „Česko je nemocný muž Evropy,“ píše německý list Die Welt