Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

1473
Sdílejte

Na krém:

500 g jemného tvarohu

1 balíček vanilkového cukru

1 balíček vanilkového pudinku

4 dl mléka

1 žloutek

Postup přípravy

Těsto:

Všechny ingredience na těsto (mouku, cukr, olej, teplou vodu, kakao, prášek do pečiva a vejce) dobře promíchejte, dokud nevznikne hladké těsto. Nalijte ho na vymazaný plech.

Krém:

Uvařte vanilkový pudink podle návodu na obalu a nechte jej vychladnout. Do vychladlého pudinku přidejte tvaroh, vanilkový cukr a žloutek. Vymíchejte dohladka.

Dokončení:

Krém přeložte do cukrářského sáčku (nebo plastového sáčku, kterému odstřihnete roh) a ozdobte jím připravené těsto dle vlastní fantazie.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články