Sladký dezert s Nutellou – hotový za chvíli!

270
Sdílejte

Krémová vrstva:

  • 250 g smetany ke šlehání
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 1 balení vanilkového pudinku
  • 350 ml mléka

Čokoládová vrstva:

  • 200 g smetany na vaření
  • 100 g Nutelly
  • 2 špetky soli

Postup:

Příprava čokoládové vrstvy:

Smetanu na vaření krátce přiveďte k varu, odstavte z ohně, přidejte sůl a Nutellu. Míchejte, dokud se Nutella úplně nerozpustí. Nechte mírně vychladnout.

Sušenková vrstva:

Sušenky rozdrťte v uzavíratelném sáčku pomocí válečku nebo použijte kuchyňský mixér. Smíchejte je s rozpuštěným máslem a promíchejte. Nechte chvíli odstát.

Kam dál?

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Oroszkrém (Ruský krém) je lahodná, vrstvená pochoutka s rumovými rozinkami, vanilkovým krémem a piškoty

Ledové kostky ze sušenek : Rychlé, jednoduché a osvěžující

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Další články