Ledové kostky ze sušenek : Rychlé, jednoduché a osvěžující

554
Sdílejte

Mleté sušenky smícháme s rozpuštěným máslem a pomerančovou šťávou, směs rovnoměrně rozložíme na spodek formy a dobře zatlačíme.

krém:

  • 2 balíčky Iced Dessert Bourbon Vanilla Dr. Oetker
  • 200 ml studeného mléka
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 200 g strouhané mléčné čokolády
  • 100 g lískových oříšků

Poleva:

  • 100 g mléčné čokolády
  • 2 PL oleje

Čokoládu rozpustíme s olejem, utřeme do leskla.

Do misky dáme dezert z bourbonské vanilky, studené mléko a šlehačku.
Míchejte dokud nevznikne hladký krém.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články