Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

1655
Sdílejte
  1. Příprava krémů: Nachystáme si 3 misky a v každé připravíme zvlášť krém, podle čokolády. Vyšleháme si v každé misce šlehačku, přidáme rozpuštěnou čokoládu a pořádně promícháme. Vezmeme lžičku a střídavě vrstvíme krém na korpus po hromádkách.

Nakonec dáme ztuhnout do chladničky alespoň na 1 hodinu a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články