Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

164
Sdílejte

Tvarování taštiček: Těsto rozválej na tloušťku asi 3-4 mm. Pomocí sklenice nebo formičky vykrájej kruhy. Na každý kruh dej lžíci nádivky, slož na polovinu a okraje pevně přitiskni vidličkou.

Pečení: Taštičky poklad na plech polstrovaný pečícím papírem.

Dokončení: Po vychladnutí můžeš posypat moučkovým cukrem nebo potřít medem.

Přejeme dobrou chuť a nezapomeňte se o recept podělit i se svými přáteli.

Kam dál?

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Další články