Jahodový Stracciatella dezert

716
Sdílejte

Krém:

Smetanu vyšlehejte se ztužovačem do tuha. V jiné misce smíchejte mascarpone s moučkovým cukrem, poté opatrně vmíchejte šlehačku.

Nakonec přidejte strouhanou čokoládu a jemně promíchejte.

Sestavení koláče:

Na vychladlý korpus rovnoměrně rozetřete krém. Na vrch pokládejte umyté a na poloviny nakrájené jahody.

Připravte dortové želé podle návodu na obalu a nalijte na jahody. Nechte ztuhnout v chladničce alespoň 2 hodiny.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články