Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

335
Sdílejte

V misce smícháme všechny ingredience omáčky do hladka. Smíchejte veškerou připravenou zeleninu ve velké misce. Zalijeme je připravenou omáčkou a důkladně promícháme.

Misku přikryjte plastovou fólií a dejte do chladničky alespoň na hodinu, aby se chutě propojily. Klasický recept na kodaňský salát si můžete upravit tak, aby vyhovoval vašim vlastním preferencím.

Do salátu přidejte nakrájené jablko nebo hrušku, aby měl sladkou chuť, dresink dochuťte feferonkou a nezaškodí ani nasekaný kopr nebo petrželku.

Kam dál?

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Další články