Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

30
Sdílejte

V misce smícháme všechny ingredience omáčky do hladka. Smíchejte veškerou připravenou zeleninu ve velké misce. Zalijeme je připravenou omáčkou a důkladně promícháme.

Misku přikryjte plastovou fólií a dejte do chladničky alespoň na hodinu, aby se chutě propojily. Klasický recept na kodaňský salát si můžete upravit tak, aby vyhovoval vašim vlastním preferencím.

Do salátu přidejte nakrájené jablko nebo hrušku, aby měl sladkou chuť, dresink dochuťte feferonkou a nezaškodí ani nasekaný kopr nebo petrželku.

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články