Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

294
Sdílejte

V misce smícháme všechny ingredience omáčky do hladka. Smíchejte veškerou připravenou zeleninu ve velké misce. Zalijeme je připravenou omáčkou a důkladně promícháme.

Misku přikryjte plastovou fólií a dejte do chladničky alespoň na hodinu, aby se chutě propojily. Klasický recept na kodaňský salát si můžete upravit tak, aby vyhovoval vašim vlastním preferencím.

Do salátu přidejte nakrájené jablko nebo hrušku, aby měl sladkou chuť, dresink dochuťte feferonkou a nezaškodí ani nasekaný kopr nebo petrželku.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články