Pokud jste zvyklí nalévat olej na pánev ještě před jejím zahřátím, možná je čas na změnu, která může výrazně zlepšit vaše kulinářské výsledky. Mnoho lidí si neuvědomuje, že tento běžný postup může negativně ovlivnit chuť jídla a zkrátit životnost pánve. Šéfkuchaři, jako je Gordon Ramsay, doporučují zahřívat pánev nasucho a olej přidávat až těsně před vařením. Tento přístup pomáhá zachovat kvalitu a chuť oleje.Podobně i český šéfkuchař Jan Punčochář radí nejprve rozpálit pánev a teprve poté přidat olej. Tímto způsobem se tuk rovnoměrně rozprostře a minimalizuje se riziko přepálení, které by mohlo zničit chuť pokrmu.
Kam dál?
- Tímto způsobem se dají odstranit povislá oční víčka a znovu jim navrátit pěknou pružnou kůži!
- Ze starých kalhotek vytvořila něco, co byste nečekali! Praktická věc pro každou ženu!
- Máte problém usnout v letních vedrech? Toto nikdy v noci nedělejte, ačkoli si myslíte, že to pomáhá!
- STOP vypadávání vlasů. Stačí smíchat tyto 3 věci, to je všechno – mně to zabralo už po 2 týdnech !