Jednoduchá tvarohová buchta s broskvemi!

14
Sdílejte

Tvaroh, vejce, cukr, vanilkový cukr, krupici, kukuřičný škrob a zakysanou smetanu dáme do mísy. Rozmixujeme ponorným mixérem na hladkou, homogenní směs.

Korpus:

✿ 2 vejce
✿ 100 g cukru
✿ 100 g zakysané smetany
✿ 100 g hladké mouky
✿ 1/2 lžičky kypřicího prášku
✿ 1/2 lžičky sody bikarbony
✿ 40 g

Vejce a cukr utřeme do pěny. Přidáme zakysanou smetanu, dobře utřeme. Potom přidáme prosetou mouku smíchanou s kypřicím práškem, sodou bikarbonou a kakaem. Vymícháme do hladka.

Kam dál?

Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Další články