Jednoduchá tvarohová buchta s broskvemi!

403
Sdílejte

Tvaroh, vejce, cukr, vanilkový cukr, krupici, kukuřičný škrob a zakysanou smetanu dáme do mísy. Rozmixujeme ponorným mixérem na hladkou, homogenní směs.

Korpus:

✿ 2 vejce
✿ 100 g cukru
✿ 100 g zakysané smetany
✿ 100 g hladké mouky
✿ 1/2 lžičky kypřicího prášku
✿ 1/2 lžičky sody bikarbony
✿ 40 g

Vejce a cukr utřeme do pěny. Přidáme zakysanou smetanu, dobře utřeme. Potom přidáme prosetou mouku smíchanou s kypřicím práškem, sodou bikarbonou a kakaem. Vymícháme do hladka.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články