Jednoduchá a chutná čokoládová roláda

561
Sdílejte

Krém:

Mascarpone a smetanu promícháme. Přidáme kakao a cukr, a vše spolu vyšleháme do krému. Odložíme do chladničky.

Dokončení rolády:

Z vychladlého korpusu odstraníme papír a opatrně jej rozvineme. Natřeme připraveným krémem (trochu si odložíme na povrch rolády). Znovu srolujeme, vrch potřeme tenkou vrstvou krému. Obalíme v čokoládové drobence nebo nastrouhané čokoládě. Hotovou roládu uložíme do chladničky na 2-3 hodiny – lépe se bude krájet.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články