Jednoduchá a chutná čokoládová roláda

473
Sdílejte

Krém:

Mascarpone a smetanu promícháme. Přidáme kakao a cukr, a vše spolu vyšleháme do krému. Odložíme do chladničky.

Dokončení rolády:

Z vychladlého korpusu odstraníme papír a opatrně jej rozvineme. Natřeme připraveným krémem (trochu si odložíme na povrch rolády). Znovu srolujeme, vrch potřeme tenkou vrstvou krému. Obalíme v čokoládové drobence nebo nastrouhané čokoládě. Hotovou roládu uložíme do chladničky na 2-3 hodiny – lépe se bude krájet.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Další články