Jednoduchá a chutná čokoládová roláda

11
Sdílejte

Krém:

Mascarpone a smetanu promícháme. Přidáme kakao a cukr, a vše spolu vyšleháme do krému. Odložíme do chladničky.

Dokončení rolády:

Z vychladlého korpusu odstraníme papír a opatrně jej rozvineme. Natřeme připraveným krémem (trochu si odložíme na povrch rolády). Znovu srolujeme, vrch potřeme tenkou vrstvou krému. Obalíme v čokoládové drobence nebo nastrouhané čokoládě. Hotovou roládu uložíme do chladničky na 2-3 hodiny – lépe se bude krájet.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Krémový dort bez pečení a vajec: Příprava trvá jen 20 minut a jeho chuť si získá i ty největší labužníky

Jednoduchá tvarohová buchta s broskvemi!

Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Další články