Jednoduchá a chutná čokoládová roláda

434
Sdílejte

Krém:

Mascarpone a smetanu promícháme. Přidáme kakao a cukr, a vše spolu vyšleháme do krému. Odložíme do chladničky.

Dokončení rolády:

Z vychladlého korpusu odstraníme papír a opatrně jej rozvineme. Natřeme připraveným krémem (trochu si odložíme na povrch rolády). Znovu srolujeme, vrch potřeme tenkou vrstvou krému. Obalíme v čokoládové drobence nebo nastrouhané čokoládě. Hotovou roládu uložíme do chladničky na 2-3 hodiny – lépe se bude krájet.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články