100 g smetany zahřejte k varu, odstavte z ohně a nalijte na bílou čokoládu. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí a směs nebude hladká.
Ochlaďte se. 400 g smetany vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do tuhé šlehačky. V jiné misce smícháme smetanový sýr a vychladlou bílou čokoládu.
Přidáme šlehačku a vše jemně utřeme v hladký krém. Přidejte do ní trochu drcené kůry.
Na první polovinu kůry natřeme jahodovou nádivku. Přikryjeme druhou polovinou kůrky. Navrch natřeme smetanu z bílé čokolády a tvarohový krém.
Navrch posypeme rozdrcenými drobky a podle potřeby ozdobíme čerstvými jahodami. Před krájením dobře vychlaďte v chladničce.
Přejeme dobrou chuť a nezapomeňte tento super recept sdílet.