Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

341
Sdílejte

100 g smetany zahřejte k varu, odstavte z ohně a nalijte na bílou čokoládu. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí a směs nebude hladká.

Ochlaďte se. 400 g smetany vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do tuhé šlehačky. V jiné misce smícháme smetanový sýr a vychladlou bílou čokoládu.

Přidáme šlehačku a vše jemně utřeme v hladký krém. Přidejte do ní trochu drcené kůry.

Na první polovinu kůry natřeme jahodovou nádivku. Přikryjeme druhou polovinou kůrky. Navrch natřeme smetanu z bílé čokolády a tvarohový krém.

Navrch posypeme rozdrcenými drobky a podle potřeby ozdobíme čerstvými jahodami. Před krájením dobře vychlaďte v chladničce.

Přejeme dobrou chuť a nezapomeňte tento super recept sdílet.

Kam dál?

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Další články