Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

361
Sdílejte

100 g smetany zahřejte k varu, odstavte z ohně a nalijte na bílou čokoládu. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí a směs nebude hladká.

Ochlaďte se. 400 g smetany vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do tuhé šlehačky. V jiné misce smícháme smetanový sýr a vychladlou bílou čokoládu.

Přidáme šlehačku a vše jemně utřeme v hladký krém. Přidejte do ní trochu drcené kůry.

Na první polovinu kůry natřeme jahodovou nádivku. Přikryjeme druhou polovinou kůrky. Navrch natřeme smetanu z bílé čokolády a tvarohový krém.

Navrch posypeme rozdrcenými drobky a podle potřeby ozdobíme čerstvými jahodami. Před krájením dobře vychlaďte v chladničce.

Přejeme dobrou chuť a nezapomeňte tento super recept sdílet.

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články