Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

295
Sdílejte

100 g smetany zahřejte k varu, odstavte z ohně a nalijte na bílou čokoládu. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí a směs nebude hladká.

Ochlaďte se. 400 g smetany vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do tuhé šlehačky. V jiné misce smícháme smetanový sýr a vychladlou bílou čokoládu.

Přidáme šlehačku a vše jemně utřeme v hladký krém. Přidejte do ní trochu drcené kůry.

Na první polovinu kůry natřeme jahodovou nádivku. Přikryjeme druhou polovinou kůrky. Navrch natřeme smetanu z bílé čokolády a tvarohový krém.

Navrch posypeme rozdrcenými drobky a podle potřeby ozdobíme čerstvými jahodami. Před krájením dobře vychlaďte v chladničce.

Přejeme dobrou chuť a nezapomeňte tento super recept sdílet.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články