Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

1194
Sdílejte


Provedení:

Vejce uvaříme na tvrdo. Když vychladnou, oloupeme je a poté je rozmačkáme vidličkou. Pažitku a petrželku nasekáme nadrobno.
Rozdrcená uvařená vejce smícháme s petrželkou a pažitkou. Přidáme hořčici, 1 syrové vejce, lžíci strouhanky a špetku soli. Rukama vytvarujte řízky, které pak obalte ve zbývající strouhance.
Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova z jedné strany, pak z druhé.
Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články