Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

1357
Sdílejte


Provedení:

Vejce uvaříme na tvrdo. Když vychladnou, oloupeme je a poté je rozmačkáme vidličkou. Pažitku a petrželku nasekáme nadrobno.
Rozdrcená uvařená vejce smícháme s petrželkou a pažitkou. Přidáme hořčici, 1 syrové vejce, lžíci strouhanky a špetku soli. Rukama vytvarujte řízky, které pak obalte ve zbývající strouhance.
Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova z jedné strany, pak z druhé.
Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články