Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

1194
Sdílejte


Recept na vařené vaječné řízky

V 70. a 80. letech se takové řízky podávaly k večeři s bramborami a salátem. To je dobrý nápad na páteční menu. Výborně chutnají is domácí česnekovou omáčkou.

Ingredience:

6 uvařených vajec
10 g hořčice
hrst pažitky
hrst petrželky
špetka soli
1 syrová vejce
50 g strouhanky
olej na smažení

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články