Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

768
Sdílejte


Recept na vařené vaječné řízky

V 70. a 80. letech se takové řízky podávaly k večeři s bramborami a salátem. To je dobrý nápad na páteční menu. Výborně chutnají is domácí česnekovou omáčkou.

Ingredience:

6 uvařených vajec
10 g hořčice
hrst pažitky
hrst petrželky
špetka soli
1 syrová vejce
50 g strouhanky
olej na smažení

Kam dál?

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Další články